fbpx

Proefpersonen gezocht!

door | apr 2, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Proefkonijnen gezocht!

*** DEZE ACTIE IS AFGELOPEN ***

We hebben met heel veel zorg en liefde onze eerste TSNUKBOX® over het Kubisme ontworpen en samengesteld. Onze eigen kinderen zijn al los gegaan op de box. Daar hebben we veel van geleerd, maar het was ook echt leuk om dit samen met hun te doen. Het heeft onze passie voor de ontwikkeling van creativiteit d.m.v. kunst bij kinderen en volwassenen alleen nog maar meer aangewakkerd.

Voordat we daadwerkelijk “live” gaan met de verkoop van onze kunstzinnige maandbox, vonden we het belangrijk om ons concept eerst nog een keer goed aan de tand te laten voelen. En dan wel door jullie. Jullie feedback is belangrijk voor ons en is een belangrijke schakel in onze producten ontwikkeling.

Voor het testen van ons TSNUKBOX® concept hebben we besloten om vijf boxen beschikbaar te stellen.
De box heeft als kunstthema “het Kubisme” en bevat drie opdrachten. Je bent tussen de 6 en 10 uur creatief bezig met de kids. Alle benodigde vakmaterialen zitten in de box. Je hebt dus zelf niets nodig!

Het volgende kun je verwachten van de box:
– Je stimuleert de creativiteit van je kind(eren) en jezelf.
– Je bent bezig met het ontwikkelen van de fijne motoriek.
– Je leert werken met (kleur)potloden, houtskool en druktechnieken (linosnede).
– Jij en je kinderen leren iets over het Kubisme.
– Je creëert samen de meest prachtige kunstwerken.
– Je hebt veel plezier om de opdrachten samen te doen.

We willen graag dat de box 1) LEUK is om te doen, 2) LEERZAAM is, zodat iedereen er wat van opsteekt (ook de ouders) en 3) LAAGDREMPELIG is, zodat echt iedereen de opdrachten samen met de kinderen uit kan voeren. Ook als je geen gediplomeerd kunstdocent(e) bent.
Alle opmerkingen, verbeteringen, ideeën en aandachtspunten, zullen we verwerken in het ontwerp van ons product. Misschien zie je straks wel één van jouw suggesties terug in de TSNUKBOX®. Hoe gaaf zou dat zijn?!
Interesse? Ga naar https://www.tsnukbox.nl/gratis-box/, schrijf je in en maak kans op die gratis testbox!

17TSNUKBOX®…. Leuk, Leerzaam en Laagdrempelig.