fbpx

Over ons

De TSNUKBOX® is een product van Merahki

‘Mee-rah-kie’: “Iets doen met je hele ziel en zaligheid, creativiteit en liefde en daarin iedere keer een beetje van jezelf geven”. Wij willen iedereen elke dag een beetje Merahki geven. Creatieve ontwikkeling d.m.v. kunst staat voor ons centraal.

Wie is Merahki?

Merahki bestaat uit Marcel van de Warenburg, Femke Lammers-Bats en Bart Heijthuisen (op het plaatje tegen de klok in 😉). Samen vormen wij Merahki en hebben we het TSNUKBOX® concept ontwikkeld.

 

  • Marcel verzorgt alles rondom het grafische ontwerp van het product
  • Femke is ontwerpster van de opdrachten
  • Bart is verantwoordelijk voor het zakelijke gedeelte.

Buiten de lijntjes kleuren

We zijn van mening dat kinderen en volwassenen meer gestimuleerd kunnen worden om buiten de vaste denkpatronen te stappen. Een alledaags thuis-tafereel is dat iedereen in zijn eigen coconnetje zit op z’n telefoon of tablet, afgesloten van de realiteit en van elkaar. De afgelopen jaren is bijvoorbeeld ook op scholen minder tijd en geld beschikbaar voor creatieve ontwikkeling.

DAT KAN ANDERS VINDEN WIJ!

Creativiteit en creatieve ontwikkeling

Albert Einstein zei ooit “Verbeeldingskracht is belangrijker dan kennis”. Zonder verbeeldingskracht kunnen we weinig met onze opgedane kennis en stagneert de innovatie van onze maatschappij. Creativiteit wordt steeds belangrijker! Computers nemen meer en meer van ons over, maar creativiteit is uniek aan mensen.

Merahki ziet creatieve ontwikkeling van kinderen en volwassenen als een continue proces van experimenteren, uitvinden, risico’s nemen, fouten maken, groeien, regels breken en plezier hebben. We willen via onze producten ons steentje bij dragen aan de vorming van een meer creatieve, duurzame, kleurrijke en vooral een meer innovatieve toekomst.

Impact van kunst

Kunst is volgens ons één van de antwoorden. Bezig zijn met kunst, naast dat het leuk is, heeft vele voordelen. Het is wetenschappelijk bewezen dat het een positieve impact heeft op de motoriek, de taalontwikkeling, het nemen van besluiten, het visuele leerproces, de vindingrijkheid (innovatie), het cultureel bewustzijn en de schoolprestaties. 

Onze Missie

Merahki wil de creatieve ontwikkeling door middel van het aanbieden van kunstzinnige producten makkelijk toegankelijk maken voor iedereen, jong en oud.

Onze Visie

Binnen 5 jaar bouwen we een brand op binnen Europa dat garant staat voor de creatieve ontwikkeling van kinderen en volwassenen d.m.v. onze vernieuwende en kunstzinninge producten.

Onze Normen & Waarden

We gebruiken geen gevaarlijke materialen omwille van mens en natuur. Veiligheid en duurzaamheid zijn top prioriteit. Onze opdrachten zijn leuk, leerzaam en laagdrempelig. En we leveren kwaliteit voor een scherpe prijs.

Merahki producten

Met onze eerste range aan producten willen we een stap maken in de creatieve ontwikkeling van kinderen en volwassenen. Het samen bezig zijn met kunst speelt een centrale rol in ons concept.

Met ons eerste product, de TSNUKBOX®, willen we kinderen en volwassenen bekend maken met verschillende kunststromingen, kunstenaars en diverse technieken zoals tekenen, schilderen, boetseren, linosnedes en aquarellen. We willen dat iedereen meer gestimuleerd word om meer out-of-the-box te gaan denken. We zullen in de opdrachten dus niet alles “voorkauwen” en sturen op zo veel mogelijk eigen creativiteit. Je creëert je eigen lijntjes!

Bekijk onze materialen

Kunnen wij je helpen?

Laat hier een berichtje achter . . .