fbpx

TSNUK-abonnement

Even uitleggen

Wanneer je een abonnement op de TSNUKBOX® neemt ontvang je maandelijks drie opdrachten en indien je dit wenst ook alle materialen die je ervoor nodig hebt. De opdrachten zijn uitgewerkt op instructiekaarten met duidelijke plaatjes, afgestemd op de leeftijd van je kind. Aan een opdracht werk je zo’n 2 uur met je kind. Met de drie opdrachten in de box kom je de hele maand door. Het abonnement is maandelijks opzegbaar of je zet het een maandje on hold. Je zit dus niet vast aan iets en hebt alle flexibiliteit.

Het abonnement

Wil je aan de slag met de TSNUKBOX®? Dat hoeft overigens niet persé op woensdagmiddag, elke dag van de week is het fijn om met de kinderen met kunst bezig te zijn 😊.

Je betaalt enkel per leeftijdsgroep. Voor één leeftijdsgroep betaal je €9,99 per maand, voor de tweede groep €4,99 en de derde groep kost €2,49. Per gezin betaal je dus maximaal € 17,47 per maand. Wil je het helemaal gemakkelijk, dan kun je ook alle materialen erbij bestellen. De verzend- en transactiekosten voor de box zijn exclusief en een digitaal abonnement (10% goedkoper) behoort ook tot de opties.

Meld je vandaag nog aan voor jouw eerste TSNUKBOX®, je zult zien hoe eenvoudig het werkt. Vul je gegevens in, de leeftijdscategorie van je kind of kinderen, selecteer je materialen, kies je betaalmethode en … go! Je eerste TSNUKBOX® wordt aan het einde van de maand thuisbezorgd. Veel plezier!

Echte vakmaterialen!

We zijn geen webshop. Enkel abonnees kunnen materialen voor het uitvoeren van de opdrachten bestellen, zie het als een service. Bij het selecteren van deze materialen hebben we gekeken naar duurzaamheid en kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Duurzame verpakkingen

Onze verpakkingen zijn gemaakt van duurzame materialen (FSC gecertificeerd). Voor bestellingen met materiaal krijg je een mooie doos. Heb je een abonnement en wil je alleen de opdrachten dan ontvang je een kleurrijke kartonnen A4 envelop.

Afmeting TSNUKBOX ®: L:32 cm  B:25cm  H:10,5 cm

Introductie actie eerste TSNUKBOX®

Als je vandaag nog je eerste TSNUKBOX® bestelt, heb je hem in de laatste week van juni in huis. Als introductie krijg je van ons 33% korting op je abonnement en geen verzendkosten. De korting geldt voor jouw eerste drie edities van de TSNUKBOX®.

Van onze eerste editie hebben we slechts 250 boxen. Die kun je nog bestellen tot 31 Mei. Wees er dus snel bij, want op is op.

Dagen

:

Uren

:

Minuten

:

Seconden